.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Tuesday, December 28, 2010

candid itu cun laa..!


salam petang . hek

oleh kerana aku telah di tag oleh mbe aku yg molek lagi comel ni , cik zila , aku pon nak la join contest kat bawah ni . klik SINI klo nak tahu ;DD








setelah berhempas pulas aku godek godek album gmba gmba aku , dpt laa aku gmba yg sesuwei utk dijadikan taruhan contest ni . hee :)


muke ta berape nak esaited , tp aura aura die dah nak datang mai dah , hehe


haa tu diaa , dah keluar dah aura aura tuu , betape esaited nye die ni smpai ta seda dah kne tgkap gmba beberape kali . gelak kuat die ni . hek3


sape ni ha ? burok beno mukenye ha , haha
(letak gmba sendiri tape ke ? hehe)

****************************

oleh itu aku pon nak tag 3 org mbe aku lak join contest ni



sekian saje dari saye :)

8 comments:

MIMIE AIZA said...

waaa.. nama sy ada tuhhh.. tp kan sy ni miskin gamba.. heee

gudluck dear :)

teyqahd said...

ala jom la join skali , hehe
tq yunk !
:DD

lynie@w0rk said...

letak gmba kt blog je ke ?
hehe malu betanya sst highway =)

✿....rossa alina....✿ said...

wee..suwitnye gambar candid ittewww..hehehe..btw good luck.. :)

teyqahd said...

@lynie

letak banner yg candid tu cun laa tuu , copy je pastu masuk kan dlm entry tu ,
pastu letak gmba candid , letak description sikit . jgn lupe wat tajuk entry candid itu cun laa..!

pastu url entry tu ang paste kat blog yg wat contest ni , ang tekan je kat link yg kte tulis SINI tu , ang paste kat bahgian komen .
da setel , hehe

@rossa alina

hehe , suwit kan ? hek3 , tq dear :D

lynie@w0rk said...

berita faham...roger n out..tq ;)

dilla adilla said...

tq sudi join

happy new year :)

teyqahd said...

hehe , most welcome dear :)
happy blast too :D