.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !





salam .

aha , ni first time aku nak join segmen blog abg ben , selalu ni tengok je . nak bge peluang kat org lain , ahak ;p

tentang diri ?

name penoh siti noor atikah zulkipli , still student , name pikapika tu diilham kan dari membe2 aku dari sekola rendah yg panggil aku pikachu , aku pon tak tahu kenape , comel kot ? ahaha . aku ni nampak garang , dan mmg garang pon , tp sebenanye aku ni baik ;D

tujuan berblog ?

mule mule setakat suke suke , memandangkan ramai mbe yg melibatkan diri dalam dunia blog ni . selain tu nak tambah kenalan , tp sebenanye aku ni pemalu orgnye , hek3 .
aku akan mengupdate if ade idea , if aku tak update tu maknenye aku takde mood nak update , takde idea , atau takde kat umah la tu .

hehe , oke sekian :)




18 comments:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

keep blogging ye ^_^

salam perkenalan d cik eyqa

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

teyqahd said...

salam kenal juge papa mifz :))

[senandunghatiku] said...

salam..bw, dah folo..jom folo akak..

haniQaseh said...

hepi new year..salm perkenalan...sj jln2 kat sini n follow...jom follow akak kat blog disana...

teyqahd said...

for sure :DDD

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

teyqahd said...

hehe , tq mat !!
da follow da ponn :DDD

Awangku Johan said...

folo ur blog.. jom singgah n follow blog saya

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

QisAina_Kreatif said...

singgah saya punya blog

aku ler said...

aku ler tu..

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

good job i follow you