.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Friday, January 7, 2011

mase aku kat PLKN .

nak tengok gamba aku mase kat PLKN ? tehee~




tadaaaa ~~






gemok kan ? hik3
senyum nak lebar je , huu




ni mbe baik aku mase kat sane , cik Syahidah Swarno :DD
die temankan aku ge jmpe family aku , tiap hari jumaat dan sbtu family bule dtg jenguk anak anak . sblm parents aku dtg , aku mmg homesick gile , ngis je , kan syida ? hek3 . bese la , 1st time jauh ngn family ;DD . pas family aku dtg jenguk aku , baruu la aku jadi oke :)



mase ni kat pentas , pentas kot , huu da lupe dah .



adik adik aku pon kecik lg mase ni , nakal nakal gituu ;DD



gemok ta aku ? time ni berat aku dalam linkungan 53-55kg . skang da selim melim dah , ahah , 45 kg je skg , banyak ta turun ? hihi .

encik mirul kate die lg suke aku mcm dulu mean mase kat PLKN ni la , sbb ape ? sbb akg aku mcam da kurus sgt , dulu tembam , skg dah kureng , kureng dan cumil , ahaha . ape laa die ni , aku mmg TAK comey oke , ahaha




p/s:rindu mase dulu dulu :(


4 comments:

mary ann ;) said...

saya tak penah pegi plkn pun..teringin gak nak merasa..huhu

teyqahd said...

hihi , besttttt , bestttt sangat :D
hehe tape , nti mintak la keje kat kem PLKN , hehe :DD
tp keburukan nye akan jadi hitam legam dan gemok sbb makan byk gileee , hehe

Syida said...

hehe. malu la tgk gmbr dulu. hehe.

teyqahd said...

hihi , jgn malu malu , kan comey tuu , hik3 ;DD
da lame gile gmba ni ade dlm laptop ni , tp kte taperasan , huhu .