.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Saturday, January 8, 2011

iloveyousomuchlahhh !!!

korang penah tak main game dalam facebook ?

ala bukan game farmville , zombies sume sume tuu .

ala game die cmni , korang mintak kawan2 facebook korang bge korang no dalam linkungan 1-5000 dlm inbox , pastu korang pos kan status pasal kawan korang ni , tp wakilkan die dgn no yg die inbox korang tuu , tade la sape sape tahu yg korang ni tgh ckp pasal sape kan . huhu , yang tahu cume korang dgn kawan korang yg inbox no die tuu , huhu . beshh .

aku tgok mbe2 baik aku main game ni , aku pon inbox la no aku kat dorang . hihi







ni alma , mbe klas aku mase form5 , ta rapat pon , bese bese je kenal , ade ke patot doe kate aku cakap lemah lembot ? ahaha , trimass trimass ;))




ni pulak rozek , mbe baik aku , ahahha , lawak pulak aku bace , hihi






ni lak pija , mbe baik aku gak , same je die komen pasal aku dgn rozek tuu , hihi





takire ape pon mbe mbe aku cakap pasal aku , aku tetap syggggg sgtsssssss kat mereka mereka ni , iloveyousomuch lahhh !!



p/s:try lahhh ;DD

3 comments:

sissyira said...

salam

syira ni kurang sgt FB,, main game dia lagilah..huhu

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

http://ohzila.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-give-away.html

aku tag kat kau

teyqahd said...

hehe , yeke . tape .
nti if berkesempatan , try laa , beshh :D