.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Sunday, January 9, 2011

ape rasenye bile org kate nak masuk merisik eh ?


ni bukan tipu tipu eh , ahaha . membe aku ni main main gamak nye , tp siyes , care die sgt sgt la SERIUSS , ini seriusss , ahah . bepeloh peloh aku dibuatnye . cit !


7 comments:

Wan Gerrard said...

hmm tahniah ye awal2 =P

sissyira said...

salam

mesti suka punya ..

tapi awal2 sebelum mai dah cakap reject...maaf yea..nge...

teyqahd said...

@wan gerrard

haha , mmg tak laa kan , hihi ;)

@syira

suke ? ntah laa , haha . tape pejalanan masih jauh lg :D
hihi

mary ann ;) said...

terima sajalah kalau tak berpunya lagi..yang penting dlm ati ada chenta..hahaha

teyqahd said...

haha , masalahnye saye dah berpunye , hik3 . lgpon die mbe lame .. huu

airaniez wirdani said...

Haha.Merisik kat Facebook tak cukup *Gentleman* la.kalau dia dtg rumah pagi-pagi lepas subuh jumpa mak ayah tu, mungkin boleh diterima.Kot?

teyqahd said...

hahaha , kan kan ?
hihi ^^
die ni saje nak test kte kott ,
ahaha =.="