.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Saturday, November 20, 2010

anything can be cure :D


oke sumpah cuak !
td aku add mbe baik lame aku mase kat PLKN , da lme da kot !
hak3
then kitorg storry molly da kan , tnye itu dan ini , bese la dah lame tak jumpe and dga kaba brite kot !
cite punye cite , die cite la die penah wat operation dulu ,
sbb ape ?
sbb BREAST LUMP !

OMG !!
aku ber-fb dgn die sambil jantung dup-dap-dup-dap!
peluh terpercik ,
dgn perasaan ingin tau aku tnye mcm mcm kat die ,
soooooooo !
aku rase aku pon ade , and simptom2 die lebih kurg je , sumpah cuak !!

0_o"


aku rase rase , pegang pegang , picit picit , epp epp fikir ape tuu ? haa , jgn nakal nakal ;D
sakit gak la bile aku pgg , ouh noooooo , aku tamo kne operate ! tp klo ta check kat hospital , takot cancer lak ! wuwuwuwuwuwuuwwu ;(((
sgt sgt sgt sgt sgt sgt la sedih dan takot !
kecik kecik da sakit ! mengade je ni ;D

tp aku cuak laaa !!
aku da lme da detect mende ni , mase sedang mandi , mase final paper finance mase semester 4 atau 5 , da lame kan ?
mule mule aku mmg cuak tahap gaban gile , mase ngh wat exam tu aku ngis kot ! abeh exam aku call mak n cakap mende tu , mak kate dlm family tade sejarah breast cancer , so do not worry much , mak aku ckp dlm bm la , aku je hiperbola ckit , hek3 ;D
mak kate bile balik jom ge check kat hospital , tp smpai laa ni la ta check2 , hak3 :D
tape tape , sok aku cube slow talk ngn mak , tnye pendapat die sume , huu
tapelah korg , nak tido la , arini ari aku mcm busan ckit sbb tade kedit nak msg ngn bucuk masham aku , wuwuwu :(
winduuuu same die :(
igt nak kua topup td tp mr drebar aka angah gemok malas nak kua , so tepakse la pg nti baru kua cari topup :)

ouh lupe lak nak bge tau name mbe tuu , SYAHIDAH SWARNO :)



p/s; ouh really mish yuu bby :(

4 comments:

Syida said...

eh eh. kite baru perasan nama kita ada kt blog. hahaha..

g check tau!

teyqahd said...

hahaha :DD

oraite oraite ,
da ckp kat mak da , tp mase tu ta mengizinkan , sume bz ,
wuwuwu :(

Syida said...

xpe. check la anytime free.
lump tu getting bigger ke?
kalo makin besar lagi bagus check cpt2.
sebab nak kena amik spesimen dulu.
pastu nak kena scan, amik darah lagi.
agak lama gk procedure.
2bulan jugak la..

teyqahd said...

wuwuwu
lame tuuu :(
menakotkan .
em ta perasan lak , ta kot .
huhu