.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Monday, February 14, 2011

Imaza93 1st Giveaway !


haa , ni mbe aku tag aku utk satu contest ni . cik ribena :)
so dari aku bising bising bosan tatau nak watpe , aku mahu la join ! hehe

owner blog yg menganjurkan contest ni adalah cik imaza yg comel lotey ni .

cik imaza ? saye suke la font dekat blog awak tu !! bule ajar ta cmne nak tukaa :)
saye ni ta pandai sgt dalam bab bab cmni , hek3 .
(tibe tibe ternyanyi lagu rasmi mentor , tunjuk ajar ku sifu , hehe :DD )

nak tahu lebih lanjut ? sila la klik kat cik imaza :)

so aku nak tag mbe aku pulak .



3 comments:

imaza93 said...

thanks yee sudi join..!! :) hehe...boleh jee..nak tuka font , nanti ima ajar yee ^^

Cik Ezy said...

gud luck!!
=)

airaniez wirdani said...

uiks..tag Teyqahd join contest Sophie..huhu

http://airaniezlife.blogspot.com/2011/02/contest-owh-so-wonderful-by-sophie-al.html