.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Tuesday, February 8, 2011

demam campak lagi ?

haritu tunjuk kat mak ruam ruam dekat badan .
gatal pedih semua ada .


mak kata ''demam campak ni, pergi main jauh jauh'' rilek dan bersahaja muka mak .

aku ''erkkk ???!!!!''


sudahnye , aku dibawak oleh ayah ke hospital , dan telah dicucuk smpai 3 kali oleh nurse !!

3 kali !!!

huarggggghhhh !!! traumaaaaaaaaaaaa .

sakit kott , dua kali die cucuk kat belah kanan , sekali belah kiri .. sebab ape ?
sbb cucuk sekali , ta kua darah , cucuk kat tempat lain pon ta kua darah , siap picit picit lg tangan aku , igt aku ni ape ? apam nak picit2?

sakit nurse oiiiii :(

sudahnye , die letak kapas , sbb pas die kuarkan jarum , due due lubang tu keluar darah =.=
die suh aku bge tangan aku lg sebelah . haa , baru ade darah kua .. banyak nye nurse amek darah aku ?? huu . aku tgok kot mase tuu , darah aku masuk kat tempat injek tuu , bykk .

tak pelah , bile keputusan kua , darah aku normal .

alhamdulilah :DD

3 comments:

Cik Ezy said...

lame dh tak kene cucuk2..
ekeke

teyqahd said...

tasuke kne cucukkk :((
hehe

airaniez wirdani said...

ok..nasib baik tak keluar *darah putih*..klu darah putih tu,keturunan mahsuri tu..haha