.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Monday, May 16, 2011

bertuahnya~




haha , aku rasa aku tak pernah dapat hadiah ape2 sepanjang terlibat dalam dunia facebook ni , hee , tp ni la kali pertama rasenye , ahaks

cmni cite die~
aku tgh on9 la kan , mcm biase , pastu mbe skola teknik aku im aku , suh aku like page tu MY PRELOVED SITE , then like komen die , bukan like gambar yea , hehe , aku pon dgn ikhlas hatinye teros laa like page tu ngn komen die , lg sikit kot die nak menang , rase mcm nak promote suh mbe2 aku like gak , tp mase tu rasenye aku tgh edit2 blog aku , so mcm fokus aku lebih tertumpu kat blog aku la kan ,
pastu bile da setel , tgok kat fb aku tu , tibe aku terbace ni

|
|
v


haha , yeke ni ? aku ke ni ? HAHAHAH .

luck i guess :DD

ape ape pon , terima kasih la banyak2 kat mbe aku tu , cik shima , dan juga kepade owner MY PRELOVED SITE tu yg bermurah hati nak bge giveaway kat lucky liker , hehe



tp aku mmg rasa aku betol2 sgt bertuah sebab ..

|
|
v



hehe , aku like page tu mybe lepas betol2 page tu update status ni , hee , last minute updates kott , hee , ALHAMDULILLAH ;D

rezeki aku , kan ? hee



4 comments:

Cik Ezy said...

kalo dh rzki 2 camne pon ttp dpt..
tahniah!
=)

Syahidah Swarno said...

ape hadiah dia kasi?? best ke? haha

teyqahd said...

@cik ezy

hehe , maceh maceh :DD

teyqahd said...

@syida

dress ngn krim malam , hehe , bestt laa !! hehe :DD