.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Saturday, March 19, 2011

terima kasih !



aku ni bukan la rajin nak promote blog aku yg tak berape nak seberape ni kann , tp masih ade lagi yg mahu follow blog akuu , terima kasih byk2 aku ucapkan !

korang dah follow aku , aku pasti follow korang balik ! dun worry , cume ade ade beberape blog aku ta dpt nak follow balik sbb dorg tak tgal kan link blog dorg , dan amat la sukar utk ku yg ta mahir dlm bidang IT ni nak trace balik dorg nye blog tuu kann , hehe .



ni la pengikut aku yg ke 80 tomey lote nii , najwa lowr



3 comments:

Cik Ezy said...

yea!
tahniah2..
;)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

kalau kau nak senang, kau buat chatbox....ko klik kat nama diorg trus dpt link diorg :P

najwal0wr said...

wahh , sukaa <3 heee , thanks anyway ! winkwink* btw , tk "t0mey l0te" pun lahh ! haaa ^^