.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Tuesday, March 22, 2011

happy birthday !


happy birthday to youu
happy birthday to youuu
happy birthday to MOHD AMIRUL ROZALI aka bucuk ;DD
happy birthday to youuu :DDD

selamat hari tua yg ke 22 syggggggggggggg :DD

dah dah , tamo ckp byk , one picture worth thousand worddd ,
more than one picture ?ahaa , count it urself , hehe ;DD


|
|
|
v





mule2 banje die karok 5jam kat REDBOX (our fav karok place,keluar2 teros masing2 suare cam ramli sarip ngn ella ;D , fuhh )
lepas tu ape lagi , makan laaaaa !! :)

|
|
|
v













sizzling ni sgt sedap okeeeeeee :)))
paling sedapppp !!!

( tgh pokai skg , dah rancang lame nak banje dominos , tp bajet lari pulak , hee , tape tape , lain kali oke bucuk ? sempat banje karok je td , 5 jam pulakk , hee , sizzling pon oke kan bucuk ? )







tidak dilupakan , hadiah yg di idam idamkan birthday boy kte ni , senyumm manjang diee :DD
digital device digimon :)

|
|
|
v






mase ni betamon tgh tido , cian die dah penat lawan2 , hehe




p/s: celebrate awal sehari sbb mase hari birthday die kitorang masing masing sibuk ngn kelas bagai :)
jaga digimon elok2 tau , hee


love yu !

3 comments:

airaniez wirdani said...

Happy Birthday to bf awak Teyqah...Semoga Jodoh kamu berdua berkekalan.amin~

p/s: comelnya hadiah..warna *pink* lg tu..haha

Cik Ezy said...

5jam karok?
erkk.. kalah artis wat konsert..
kekeke

epy besday utk die..

teyqahd said...

@airaniez

hehe , tq so much sys , hee , tomey kan ? hik3

@cik ezy

haha tu laa , artis pon kalah .
hehe , maceh maceh :)