.

.

Assalamualaikum ! terima kasih ~ datang lagi yea ? hee

.

.

muahx !

Thursday, February 7, 2013

What are Your Favourite Eye-liner Style?




haa, bab ni aku memang suke sangat. celak mencelak ni, haha. oleh kerana aku ni bukan lah jenis yang bermekap, berbedak compact jauh sekali, bergincu jauh panggang dari api, hahah. melainkan nak pergi majlis2 formal, tu pun ikot mood la, kalau aku rase nak bermekap bagai, baru la aku akan mekap. tu pun, mekap nipis je. takdela orang dari jauh lari tgok aku bermekap. HAHAH ;P

tapi, aku paling suke hias mata aku ni, samade bercelak atau ber eye-shadow. haa tu aku mampu. hehe. tapi yang paling tak boleh kene tinggal ni la ha, bercelak. tu aku memang tak boleh tinggal, semenjak aku form 5 lg aku dah terjebak dengan mende alah ni. so dari situ, mmg tak boleh stop, keh3. poyo je ;p
member2 rapat aku tau la aku cmne, hantu celak. tapi takdela bercelak mcm hantu tu, hanya sekadar sedap mata memandang kate orang. hehe

dari celak tidak berekor sampai la celak berekor skg ni haa. pilihan aku untuk bercelak kalau mase tu aku rase takde mood sgt, aku suke buat simple2 je macam Gianfranco Ferre atau Marc Jacob. kan simple je tu, yet sexiiiii. hehhe. dulu aku suke la buat mcm Gianfranco Ferre tu, buat line suku kat bahagian bawah mata. tp skg jarang dah. faktor kemalasan mungkin? ngehehe.

tp the most favourite style aku adalah jeng jeng jeng.. cube kome2 ni ha teke. hehe semestinye D&G. simple yet not too over. sesuai untuk ape2 majlis formal atau tidak, nak pergi dating ke, belajar ke, pegi kerja ke, sume aku buat cmtu. haha. tapi kadang2 terbuat jugak mcm Erdem tu ha. menjadikan mata aku ni 10 batu jauh nye pun orang boleh nampak. LOL


p/s: ape korang punye favourite eye liner style?



3 comments:

Cik Bluewendy Wendy said...

sker tarikbiar ade wings..hihi

Cik Bluewendy Wendy said...

sker tarikbiar ade wings..hihi

teyqahd said...

@cik bluewendy

hehe, tau tape..penah smpai melecet tepi mate sbb salah tarik, bersih2 kan smpai melecet, hehe